Logo-Pacomer-traiteur-zwart-new-1.png

Login

Alles over onze Catering

Onze Spaanse cateringservice bestaat inmiddels 10 jaar en wij hebben al veel klanten blij mogen maken met heerlijke Spaanse hapjes en gerechten. Wij verzorgen catering voor onder andere (verjaardags)feestjes, trouwerijen, (bedrijfs)borrels en diners. Voor elke gelegenheid kun je bij ons terecht. Alles wordt bereid met verse ingrediënten en producten van hoge kwaliteit.

Bekijk alle gerechten die je via onze catering kunt bestellen. 

Je kunt gemakkelijk je eigen offerte samenstellen of een keuze maken uit één van onze arrangementen. Heb je nog hulp nodig met jouw aanvraag? Geen probleem, neem dan contact met ons op via ons catering aanvraag formulier

De plateaus, paella, tapas en andere gerechten die je bestelt kunnen (tegen een vergoeding) bij je thuis worden bezorgd of kun je bij ons in de winkel komen afhalen. 

Wij bieden ook een aantal extra services aan om jouw evenement, feest of borrel nog nét wat specialer te maken. Meer over deze mogelijkheden kun je hieronder lezen. 

Onze catering kan een oplossing bieden voor elke soort aangelegenheid, klein of groot, van een gezellige borrel met vrienden tot een bruiloft met 100 man. Je kunt op deze pagina wat inspiratie op doen en meer lezen over welke soort catering zich het beste leent voor jouw situatie. 

Onze services

Live Paella-Cooking

Een live-paella cooking voegt net wat extra toe aan jouw feest. Onze kok komt op locatie een heerlijke paella (naar keuze) voor jou en jouw gasten klaarmaken. Het maken van een paella in zo’n grote paella pan trekt altijd de aandacht op een feestje. Wij maken paella op locatie vanaf een bestelling van 35 personen. Het hele gebeuren, vanaf aankomst tot afruimen, neemt ongeveer zo’n anderhalf uur in beslag. Je kunt een live paella-cooking hier aanvragen

Hamsnijder / Cortador De Jamón

Een jamonero, ook wel cortador de jamón genoemd, snijdt met een speciaal mes dunne plakjes uit een poot van het Iberisch varken. Het gewicht verschilt, gemiddeld weegt een poot rond de 8 á 9 kilo. De Iberische ham behoort tot één van de beste hammen ter wereld en is een echte delicatesse. Hierdoor hangt er wel een prijskaartje aan.

De varkens hebben maanden in de vrije natuur rond kunnen lopen en heerlijk gras en planten kunnen eten. Daarnaast heeft het vlees ook zijn smaak te danken aan de eikeltjes (bellotas) wat het varken gegeten heeft. Een cortadór de jamón met een exclusieve iberische ham kan jouw trouwerij, jubileumfeest of ander speciaal evenement extra bijzonder maken. Wil je een hamsnijder inclusief ham inhuren? Dan kun je dit aanvragen middels ons catering aanvraag formulier

Personeel Kok Op Locatie

Wij kunnen jouw evenement of diner ook voorzien van personeel. Ons personeel kan het buffet aanvullen, rondgaan met hapjes, dranken inschenken of aan tafel bedienen. Dit hangt allemaal volledig af van de wensen en van het soort gelegenheid. 

Onze kok kan in sommige gevallen ook op locatie koken. Gehele maaltijden kunnen op locatie worden klaargemaakt, of bijvoorbeeld deels worden bereid of geserveerd. 

Neem voor een catering met kok of bedienend personeel contact met ons op via ons catering aanvraag formulier. Momenteel zijn de mogelijkheden voor personeel op locatie beperkt, dus neem altijd op tijd contact met ons op. 

Verhuur Materialen

Wij verhuren borden, bestek, glazen (water, wijn, prosecco) en warmhoudmaterialen.

Het is ook mogelijk om een paella pan inclusief brander en gaslfes bij ons te huren voor als je graag zelf aan de slag gaat met het maken van paella.

Wil je een catering aanvragen en daarbij ook materiaal huren? Je kunt materialen selecteren vanuit die categorie. Wil je een paella pan en brander huren? Dit kan via ons catering aanvraag formulier

Dranken

Wij kunnen jouw catering aanvullen met (Spaanse) dranken. Wij hebben heerlijke Spaanse wijnen en kunnen jou helpen met jouw keuze. Ook hebben wij Spaanse bieren en mineraalwater in flessen.

Eventueel kunnen wij ook zorg dragen voor frisdranken.

Wil je een catering aangevuld met dranken? Deze kun je uit de categorie ‘Dranken’ selecteren en aan de aanvraag toevoegen. 

Spaanse catering voor elke gelegenheid

Verjaardagen en jubilea

Veel van onze cateringaanvragen zijn voor een verjaardag. Wat is nou een betere reden om lekker eten te serveren dan een verjaardag! 

We kunnen je voorzien van een complete maaltijd in de vorm van paella, tapas, borreplateaus of een combinatie. Of wil je jouw vrienden verrassen met een echt Spaans diner met voor- hoofd- en nagerecht. Eventueel kunnen wij hierbij bijpassende wijnen serveren. Wil je echt uitpakken? Dan kan onze kok op locatie komen koken. Je kunt ook de materialen bij ons huren. 

Heb jij een gezellig feestje of een leuke borrel gepland voor jouw vrienden en familie? Dan zijn onze borrelhapjes en plateaus de perfecte uitkomst. Een paar stuks kunnen al voldoende zijn. Weer wat anders dan de standaard bitterballen met mosterd (maar geen zorgen, want wij hebben ook een frituurplateau in ons assortiment voor de late-night cravings).  

Heb je een locatie afgehuurd en wil je daar een buffet opdienen? Geen probleem, wij kunnen alles voor jou neerzetten op de gewenste tijd en plaats. Eventueel kun je bedienend personeel alles laten aanvullen of laten rondlopen met schalen. 

Bruiloft

Wij hebben aardig wat bruiloften mogen cateren in het verleden. We vinden het belangrijk dat jouw speciale dag zo soepel als mogelijk verloopt en dat je natuurlijk iets op tafel kunt zetten waar je jouw gasten echt mee in verrast. 

Een live-paella cooking doet het goed op bruiloften, maar we kunnen ook een geheel diner voor je verzorgen. 

Feestelijke pinchos staan geweldig op de statafels tijdens een receptie of tijdens het feest in de avond.

Voor wie wat exclusiever wil gaan kun je kiezen voor de hamsnijder, ook wel cortador de jamón genoemd. Deze neemt een heerlijke iberische ham mee en snijdt op locatie voor iedereen ham van de poot. Wie heeft dat nou?!

Met vrienden, familie of collega's

Het leven moet gevierd worden! Soms is er niet een speciale gebeurtenis nodig, maar heb je gewoon zin om lekker te eten met je vrienden of familie. 

Willen jij en jouw vrienden dit weekend een grote pan paella op tafel hebben? Geen probleem! Deze zijn al te bestellen vanaf 4 personen. 

Of wat dacht je van een tafel vol met tapas? De ene vriend wil hier eten, de andere daar. Wat nou als je allerlei verschillende dingen kunt eten? Onze tapas zijn al te bestellen vanaf 8 personen. 

Oh en voor wie dit weekend een gezellig wil borrelen met de familie hebben wij natuurlijk onze borrelhapjes en plateaus om van te smullen.

Voor Bedrijven

Borrel: vrijmibo, afscheidsborrel, nieuwjaarsborrel

Onze plateaus en borrelhapjes zijn perfect voor een borrel op kantoor. Wij hebben hapjes die gemakkelijk van een servetje en uit de hand te eten zijn. Een paar plateaus kunnen al voldoende zijn als lekkere snack. 

Wil je wat meer uitpakken en iets feestelijks neerzetten? Dan kun je ook onze pinchos bestellen. Dit zijn plakjes brood belegd met onze vleeswaren, vis of groenten. Pinchos doen het altijd goed op een evenement of tijdens een Kerst- of nieuwjaarsborrel. Het is ook nog eens iets traditioneel Spaans!

Lunch

Wij kunnen een lunch op maat verzorgen voor jouw personeel. We maken verschillende maaltijden. Het kan in de vorm van een buffet, of al van te voren in bakjes worden gebracht. We kunnen wekelijks of zelfs dagelijks een nieuw menu serveren voor jouw personeel. 

We hebben ook een groot assortiment aan Spaanse belegde broodjes. Dit is ook altijd een goed idee als bedrijfslunch. Om wat meer afwisseling aan te bieden snijden we de broodjes ook wel door midden. Een andere optie is een combinatie van broodjes met bijvoorbeeld een warme maaltijd, zoals een stoofgerecht of een soep. Als we er ook nog een salade bij serveren heb je een complete en vullende maaltijd. 

Om een lunch op maat aan te vragen kun je contact met ons opnemen via ons catering aanvraag formulier. Wij kijken dan naar de mogelijkheden. 

Evenementen

Moet je lunch of hapjes regelen voor een evenement? Daar hebben wij de oplossing voor. Van voorgesneden en belegde broodjes, tot feestelijke kleine hapjes zoals pinchos. We kunnen het zo luxe maken als jij wilt. 

Soms willen mensen graag ook statafels of partytenten huren, Spaanse live muziek op hun evenement hebben, of op een andere manier een Spaans tintje aan hun evenement geven. Wij kunnen hierin helpen of je in contact brengen met de juiste partijen om dit voor elkaar te krijgen.

In principe kun jij jouw offerte op onze site samenstellen. Heb je een zeer groot evenement, of heb je een speciaal verzoek? Dan kun je natuurlijk gebruik maken van ons catering aanvraag formulier.

Spaans eten op verschillende manieren

Spaanse Tapas

Tapas, wie kent ze niet? Kleine verschillende soorten hapjes die op tafel worden gezet en waar iedereen lekker van kan proeven. Ideeal voor als je geen keuze kunt maken en meerdere dingen wilt proberen. Tapas zijn iets typisch Spaans. Heel vroeger in Spanje werd een drankje geserveerd met een klein bordje met iets te eten erbij (of er bovenop). Tapa betekent eigenlijk ‘deksel’ in het Spaans. Zo kreeg je dus bij je drankje altijd een klein hapje, en op veel plekken in Spanje is dat nog steeds het geval. Je kunt met tapas veel kanten op: 

Serveer tapas tijdens een vrijdagmiddag borrel of als snack tijdens een feestje.  

– Eet tapas als avondmaaltijd. Eens wat anders dan één maaltijd.

– Bestel onze tapas in de vorm van een buffet op jouw bruiloft, jubileum of verjaardagsfeest.

– Bestel tapas als side-dish of voorgerecht voor naast een paella of ander hoofdgerecht. 

Tapas Arrangement

Wanneer je geen keuze kunt maken uit ons assortiment, hebben wij handige arrangementen samengesteld. Deze kun je vanaf 10 personen bestellen. Geniet van een door ons samengesteld tapas arrangement. Zo maak je het jezelf gemakkelijk. Daarnaast weten wij door onze ervaring precies de juiste hoeveelheden en weten wij ook wat de populairste tapas zijn. 

Tapas Los Bestellen

Onze tapas zijn vanaf 8 personen te bestellen. Wij serveren de tapas op plastic en aluminium wegwerp schalen. Je kunt zelf een keuze maken uit de verschillende tapas die wij in ons assortiment hebben. Wij hebben tapas met vlees, vis en met groenten, er is dus voor ieder wat wils. 

Tapas Voor Een Buffet

Wij kunnen tapas ook in grotere aantallen maken en serveren in au-bain maries. Zo kun je tapas in buffet vorm serveren.

Borrel en Plateaus

Een goede borrel wordt voorzien van lekker eten. Wij hebben handige borrelplateaus die je kunt serveren tijdens een vrijdagmiddagborrel of op een feestje. 

Onze plateaus kunnen ook een mooie aanvulling zijn op je tapas tafel. Een vleeswarenplateau is eigenlijk ook een soort tapa die je kunt serveren. 

Daarnaast kunnen onze plateaus ook dienen als voorgerecht of side dish bij jouw hoofdgerecht. Wij hebben warme en koude plateaus. 

De plateaus komen in verschillende maken, en hebben wij al vanaf 10 personen. 

Paella en Arroces

Paella is waarschijnlijk het bekendste Spaanse gerecht dat er is. Onze paellas en arroces (rijstgerechten) zijn vanaf 4 personen te bestellen. 

Voor de paellapan rekenen wij een borg. Deze borg krijg je, bij op tijd retourneren van de pan in onze winkel, weer terug. De borg voor de paella pan zullen wij op kantoor handmatig aan jouw offerte toevoegen zodra er paella in zit. 

Onze porties paella zijn maaltijdporties. Het is genoeg als hoofdmaaltijd. Je kunt er natuurlijk wel wat brood en salade bij serveren. Dit kun je aan je offerte toevoegen.  En wil je lekker lang dineren? Dan kun je natuurlijk nog kiezen voor een tapa of plateau als voorgerecht en eventueel een dessert als nagerecht.  

Je kunt paella ook als tapa reserveren. De portie is dan wat kleiner (ración heet dat ook wel in Spanje). Iedereen kan dan een klein bordje nemen om te proeven, maar er is ook ruimte voor andere tapas. In dat geval bestel je een pan die ongeveer de helft is van het aantal personen dat er komt. Wil je voor 8 mensen een kleine portie paella, zoals een tapa? Dan kun je een pan bestellen voor 4 á 5 personen.

Heb je mensen met verschillende dieetvoorkeuren? Bestel dan twee verschillende paellas. Zo is er voor iedereen wat wils. 

Prijsopgave Overzicht

Geen producten in de lijst

X
Pacomer Traiteur Amsterdam
Uw Spaanse catering