Logo-Pacomer-traiteur-zwart-new-1.png

Login

Onze Geschiedenis

Een verhaal van passie en smaak

De geschiedenis van PACOMER begint met een jonge man vol nieuwsgierigheid en een diepe liefde voor koken. Francisco Rodríguez, liefkozend Paco genoemd, voelde altijd een speciale bewondering voor de culinaire kunst.

Paco1

 Vanaf zeer jonge leeftijd hielp hij zijn moeder in de keuken, waarbij hij elke beweging en elk ingrediënt dat zij gebruikte nauwlettend in de gaten hield. Zijn onrust en verlangen om te leren brachten hem ertoe om constant vragen te stellen over elke smaak en elke techniek.

Op 12-jarige leeftijd was Paco al de belangrijkste assistent van zijn moeder en op 15-jarige leeftijd begon hij onder haar waakzame oog zijn eigen typische Spaanse gerechten te bereiden. Zijn passie groeide niet alleen met de dag, maar bracht hem er ook toe nieuwe grenzen te verkennen in de vegetarische keuken, lang voordat deze trend de populariteit bereikte die ze nu heeft.

Op 18-jarige leeftijd besloot Paco zijn roeping op een professionele manier te volgen. Hij volgde een opleiding in de gastronomie in zijn geboortestad Madrid, een bruisende stad vol kansen. Hij werkte in verschillende gerenommeerde restaurants, waar hij zijn vaardigheden verfijnde en naam begon te maken. Het was in Madrid waar hij veel Nederlandse toeristen ontmoette, die hem altijd complimenteerden met zijn heerlijke gerechten. Het was toen dat Paco een visie kreeg: de authentieke Spaanse gastronomie naar Amsterdam brengen, zijn nu geliefde stad.

Het was niet gemakkelijk om in Nederland aan te komen. Een nieuw land, nieuwe gewoonten en verschillende culturen vormden uitdagingen, maar Paco vond een gemeenschappelijke taal in de passie voor lekker eten. In de gezellige wijk De Pijp richtte Paco meer dan 15 jaar geleden zijn eerste cateringbedrijf op, en zo werd PACOMER geboren.

Pacomer Catering Logo Pacomer traiteur 219px zt

De naam, hoewel eenvoudig, bevat een woordspel vol betekenis. “Pacomer” is een uitdrukking die in Spanje wordt gebruikt om te zeggen “om te eten”, en het bevat ook een deel van de naam van de oprichter, Paco. Deze naam weerspiegelt perfect de gastvrije en persoonlijke geest van ons bedrijf.

Maar het succes van PACOMER is niet alleen de verdienste van Paco. Onderweg ontmoette hij Mariángela, zijn wederhelft en onvermoeibare metgezel. Samen hebben ze dag in dag uit gewerkt om de beste Spaanse maaltijden aan hun buren in Amsterdam aan te bieden. Dankzij hun toewijding en een divers en gepassioneerd team is PACOMER gegroeid en heeft het zich gevestigd als een van de favoriete cateringopties in de stad.

Pacomer Catering Pacomer Traiteur Amsterdam

De PACOMER-familie bestaat uit mensen van alle leeftijden, van ervaren veteranen tot jongeren met frisse ideeën. Dit dynamische team verrijkt niet alleen onze keuken, maar brengt ook leven in onze sociale media, waardoor we een nauwe en leuke band met al onze klanten onderhouden.

Al meer dan 15 jaar bieden we ononderbroken het beste van de Spaanse keuken aan, altijd bereid met de grootste zorg. En dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder de voortdurende steun van jullie, onze geliefde klanten en vrienden. Bedankt dat jullie deel uitmaken van ons verhaal en ons de kans geven om met jullie een stukje Spanje te delen in elke hap.

Welkom bij PACOMER

Waar elk gerecht een viering is van onze passie voor koken en onze toewijding aan jullie. Laten we samen genieten van dit prachtige culinaire avontuur!

X
Pacomer Traiteur Amsterdam
Uw Spaanse catering