Logo-Pacomer-traiteur-219px-zt

Over Pacomer

Pacomer komt van ‘para comer’, maar in Spanje wordt het veelal gezegd als ‘pa comer’. Het betekent ‘om te eten’ in het Spaans. En er is nog iets leuks aan de naam Pacomer, want chef kok én eigenaar van Pacomer, heet Paco.

Midden in de gezellige buurt ‘de Pijp’ in Amsterdam zijn wij begonnen en konden mensen vanaf dag één bij ons de Spaanse sferen proeven. Onze cateringservice zijn wij toen ook gelijk begonnen. Wij hebben ons aanbod en ook ons klantenbestand in de afgelopen 10 jaar steeds meer kunnen uitbreiden. Wij zijn ook continu bezig om ons assortiment aan gerechten en tapas uit te breiden. Het is belangrijk om mee te gaan met de wensen van onze klanten. Zo is in de afgelopen jaren de vraag naar vegetarisch eten meer gegroeid, en gelukkig leent de Spaanse keuken zich hier erg goed voor. Maar Paco geniet er ook van om nieuwe gerechten te bedenken, of om de Spaanse klassiekers aan het menu toe te voegen.

Naast onze cateringservice runnen wij dus onze traiteur in Amsterdam. Wij zijn elke dag open. Klanten komen hier voor hun Spaanse producten en delicatessen, welke wij ook in onze webshop verkopen. De gerechten en tapas die je op deze site vindt kunnen mensen ook bij ons in de winkel afhalen, of kunnen wij bij mensen thuis bezorgen via onze delivery service.

Normaliter is het ook mogelijk om bij ons een hapje te eten of een kopje koffie te drinken, zowel binnen als buiten. Op dit moment kunnen wij dit helaas niet faciliteren in verband met de coronamaatregelen, maar wij hopen dat dit binnenkort weer mogelijk zal zijn.

Prijsopgave Overzicht

Geen producten in de lijst

X